tiistai 2. kesäkuuta 2015

After eight irish coffee juustokakku

After eight irish coffee juustokakku
 

 
1pkt tavallisia dominokeksejä
70g voita sulatettuna
200g maustamatonta tuorejuustoa
4dl kermaa
1pkt Aftereight (irish coffee)
 
Hienonna kesksit tehosekoittimella pieneksi muruksi ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele muruseos irtopohjanvuoan pohjalle ja laita kylmään siksiakaa kunnes teet täytteen.
 
Sulata suklaat mikorossa välillä sekoittaen.(Säästä muutama suklaa koristeluun)
 Suklaa palaa nopeasti joten 15sec välein kannattaa sekoitella suklaata.
Vaahdota kerma, lisää sulatettu suklaa tuorejuuston joukkoon ja sekoita. Yhdistä kerma ja tuorejuustosuklaa keskenään ja kaada vuokaan.
Anna kakun hyytyä muutamatunti tai yön yli.
 
Vuoka kannattaa vuorata leivinpaperilla tai sitten reunakalvolla. Itse tomusokeroin reunat. Irrotuksessa apuna käytin lämpimässä vedessä liotettua liinaa, näin reuna lämpenee ja irtoaa hyvin :)
Kakku kestää hyvin pakastuksen.
 
Tämä on todella makea kakku että ei kannata lisätä sokeria, suklaan määrää voisi ehkä pienentää ja lisätä tuorejuuston määrä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti