Viimeksi kun tein tuota 'pinjata' kakkua unohdin ottaa siitä vaihekuvat :D joten tässä olis...
Tee ihan perus kakkupohja.
Tee jokaiseen kerrokseen pyöreä reikä. Säästä kansipala.
Reunat vuorasin vielä sulalla suklaalla jotta kosteus ei pääse karkkeihin.
Tähän käytin pieniä m&m karkkeja.
Kansipäälle ja eikun kakun koristeluun :)
Tuo reikä voisi varmaan olla vähän isompikin niin ne karkit oikein valuu kun kakkua leikkaa :D
(minähän en siis tiedä miten nuo tuolta tulevat, kun en ole päässyt maistamaan näitä )
Todella kiva idea. Taidan tehdä loppusyksystä pojan synttäreille :)
VastaaPoista:) Juu niin on, en muista missä törmäsin tähän. Tää on kiva kun ei oo ees vaikea toteuttaa, saa vähän vaihtelua tavalliseen täytekakkuun.. :)
VastaaPoista